Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Oktober Woonmaand bij Van Nes

Een maand vol (interieur)inspiratie, dat is de Oktober Woonmaand! De Oktober Woonmaand is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en dat vieren wij groots bij Van Nes. Benieuwd? Alle informatie staat op deze pagina.

Save the date

1 oktober:
Opening Oktober Woonmaand

We beginnen de maand oktober natuurlijk gelijk met de opening van de Oktober Woonmaand bij Van Nes! Op deze dag genieten we (net zoals vorig jaar) van een bakkie met gebakkie. Komt u ook een bezoek brengen aan ons Inspiratiehuis?

7 & 8 oktober:
Interieuradviesdagen

Het is altijd een groot succes tijdens de Oktober Woonmaand… We hebben het natuurlijk over de gratis interieuradviezen! Lisa wordt dit jaar ondersteund door Romy én Caroline, dus er zijn nog meer plekjes beschikbaar om te reserveren. Ze denken graag mee over uw woonkamer en/of slaapkamer.

10 t/m 23 oktober:
Exclusieve kortingsactie

Vanaf 10 t/m 23 oktober hebben wij een supergave actie bedacht voor onze klanten. Wat deze actie is, maken wij op 10 oktober bekend. Dus houd onze website en sociale media goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn…

Hele maand:
Shop de Trend

Vorig jaar hebben wij met trots Shop de Trend gelanceerd: een webshop die altijd de laatste trends beschikbaar heeft voor jouw interieur. Het is afgelopen tijd wat stil geweest op Shop de Trend, maar wij hebben zeker niet stil gezeten. Lisa, Romy en Caroline zijn druk bezig geweest met het updaten van de webshop en vanaf 1 oktober kun je alle nieuwe collecties weer volop shoppen!

Arte Behang
Arte Behang
Arte Behang
Oktober Woonmaand Bij Van Nes

Het laatste nieuws over de Oktober Woonmaand

Back To Top